Wordpress websites & Wordpress webdesign

Deze training is geschikt voor iedereen die wil leren omgaan met een Content Management Systeem. U leert een CMS website opzetten en deze te onderhouden en daarnaast krijgt u  vele tips en trucs aangereikt.  Na de training, waarin alle theorie direct in de praktijk wordt geoefend, bent u in staat zelfstandig met het CMS te werken. In kortere tijd krijgt u een betere website!

Tijdens deze cursus leert u om te werken met Joomla of Wordpress. Deze open source software maakt gebruik van PHP/MySQL/Javascipt.

> CMS introductie
> Front-End/Back-End bekijken
> Gebruikers en Rechten
> Pagina's en Menu's opzetten
> Pagina instellingen
> Artikel beheer
> Inhoud aanpassen
> Modules / Plugins gebruiken
> Media beheer
> SEF tools
> Contact forms

Cursus voor 2 personen: 295,- exclusief KM vergoeding a 19 cent per kilometer. Duur van de cursus: maximaal 4 uur.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer