Van het belang van een goede Joomla of Wordpress website hoeven we u echt niet te overtuigen. Toch vergt het ontwikkelen en daarna onderhouden van de website veel tijd en kennis. Het gebruik van een Content Management Systeem (CMS) is een goede oplossing om uw website gemakkelijk bij te werken en te beheren.

Eigen webshop met Wordpress of Joomla
Joomlawebdesign24.nl kan voor u een compleet en betaalbaar webwinkel systeem ontwikkelen. Onze webwinkel oplossing is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker. Wij gebruiken vaak Virtuemart voor het opzetten en inregelen van uw eigen webwinkel.

Als u een oplossing zoekt om een online-winkel te maken dan is Joomla! een goede keuze! Er is een excellente framework Virtuemart waarmee je heel makkelijk een webshop kan creëren.

Eigen webshop met Wordpress
Ook met Wordpress kunnen prachtige webwinkels worden gemaakt. Voor het maken van een website met een webwinkel in Wordpress maken wij gebruik van de gratis plug-in WooCommerce.

Wij kunnen ook verschillende betaalmethodes voor u implementeren zodat uw klanten kunnen betalen met bijvoorbeeld iDEAL, Credit Card, PayPal of andere betaalwijzes. Virtuemart is dus een webwinkel module voor het open source CMS (Content Management Systeem) Joomla. Dit betekent dat Virtuemart alleen gebruikt kan worden in combinatie met een Joomla installatie en niet als losse software kan worden geïnstalleerd. 

Functionaliteiten webshop:

· Geavanceerde BTW regels
· Meerdere valuta mogelijk
· Checkout process als geregistreerde gebruiker of gast
· Meertaligheid mogelijk
· SSL checkout
· Verschillende betalingsmethoden beschikbaar (Paypal, iDEAL)
· Met meta tags, ook voor afbeeldingen van producten (niet onbelangrijk voor SEO)
· Herbruikbare opties
· Het invoeren van afmetingen en gewicht voor producten
· Oneindig aantal hoofd webshop categorieën en product sub categorieën
· Weergave van gerelateerde producten
· Een rating- en comment-systeem
· Downloadbar bestanden (gratis download) en ook te kopen bestanden.
· Migraties van vrijwel alle data.

Wilt u een eigen webwinkel of webshop beginnen neem dan ook vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen. De prijs voor een webshop begint al bij € 775,-- en is mede afhankelijk van het aantal producten en uw wensen. Uw webshop wordt vanzelfsprekend gekoppeld aan Ideal, Paypal, Creditcard en andere betaalmethoden.·

Wilt u een eigen webwinkel of webshop beginnen neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een gratis offerte aanvragen.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer