responsive websites en responsive webshops

Joomlawebdesign24.nl, onderdeel van Horizon Interactive,  is een professioneel grafisch webdesign bureau uit Amsterdam en sinds 2006 gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke grafische concepten en het bouwen van professionele en responsive websites, met een sterke focus op website-ontwikkeling. Elke website die wij maken is 'compleet handgemaakt' en uniek in haar vormgeving en uitstraling.

Wij maken hierbij gebruik van open source cms systemen zoals Wordpress en Joomla. Het grote voordeel is dat u relatief eenvoudig zelf onderhoud kan plegen, zonder afhankelijk te zijn van ons. In samenwerking met de klant wordt een grafisch design op maat gemaakt, die uiteindelijk de basis vormt voor de ontwikkeling van je nieuwe website.

Wij maken en bouwen goedkope en betaalbare professionele responsive WordPress en Joomla websites geheel op maat. We maken websites voor bedrijven zoals: zzp, mkb, kleine en middelgrote ondernemingen en websites voor verenigingen en het MKB. Wij zijn creatieve cms specialisten. En het is fijn om te weten dat wij zowel qua ontwerp als web development van de hoed en de rand weten.

Uw nieuwe website wordt modulair opgebouwd en is daardoor eenvoudig uit te breiden met nieuwe gewenste functies. Met andere woorden: zeer betaalbaar website maatwerk ontwerp, met Joomla! of Wordpress als cms voor eigen onderhoud en beheer.

Onze voordelen:

♦ Joomla specialisten
♦ Wordpress specialisten
♦ Razendsnelle webdesign service en support.
♦ Maatwerk php programmering.
♦ Joomla & Wordpress trainingen.
♦ Website development op maat.
♦ Geen verborgen kosten, fixed pricing.
♦ Meer dan 12 jaar ervaring!
♦ Wij denken mee, ook na oplevering.
♦ Binnen 2 / 4 weken online
♦ Een uniek mooi professioneel ontwerp
♦ Een gebruiksvriendelijk beheersysteem
♦ SEO vriendelijk
♦ Gebouwd volgens moderne technieken
♦ Browser proof
♦ De website wordt responsive gemaakt
♦ Wordpress & Joomla updates & migraties
♦ Logo- en banner ontwerp
♦ Huisstijl ontwikkeling
♦ Aantrekkelijke webdesign prijzen

Onze webdesign prijzen
Maak gebruik van onze webdesign deskundigheid en ervaring en laat uw website bouwen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Klik hier voor onze webdesign tarieven en webdesign pakketten.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een uitgebreide en vrijblijvende webdesign offerte aan! Bekijk de webdesign portfolio voor een overzicht van websites die zijn ontworpen en gebouwd.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer