Wordpress websites & Wordpress webdesign

Uw grafisch ontwerp laten omzetten naar Wordpress
Voor designstudio's, reclameburo's en grafische vormgevers die een grafisch concept zelf hebben gemaakt, maar de implementie van het grafisch design naar een website uit willen besteden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zetten uw grafisch concept om in een Wordpress template en wij zorgen ervoor dat deze voldoet aan alle gehanteerde standaarden ten aanzien van website ontwikkeling, onder andere zorgen wij ervoor dat de website browserproof wordt getest en ontwikkeld.

Onze webdesign prijzen

Maak gebruik van onze webdesign deskundigheid en ervaring en laat uw website bouwen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij werken met vaste projectprijzen en wij bieden een drietal aantrekkelijke en transparante webdesign pakketten aan.   

Gratis offerte aanvragen

Bent u geinteresseerd in een van onze diensten? Vraag dan nu en geheel vrijblijvend een webdesign offerte aan voor het laten bouwen van uw professionele website volledig op maat. Onze webdesign portfolio vindt u hier.

Onze werkwijze

De ontwikkeling van het bouwen van uw nieuwe website verloopt over het algemeen via de volgende stappen: Client intake, uitgebreide offerte, webdesign planning, grafisch ontwerp, implementatie & realisatie, Testing, online gaan en beheer & onderhoud.

Lees meer

Joomla & Wordpress webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele Joomla & Wordpress websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons terecht voor website onderhoud en beheer, CMS updates en CMS migraties.

Lees meer

Professioneel & betaalbaar webdesign

Wij bieden u zeer complete webdesign pakketten tegen aantrekkelijke webdesign tarieven aan. Wij maken & bouwen mobiel vriendelijke websites met een unieke look & feel,  uitgerust met een Content Management Systeem. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een uitgebreide webdesign offerte aan.

Lees meer

Onze klanten & Portfolio

Voor een groot aantal klanten voeren wij diverse webdesign projecten uit. Dit varieert van het ontwikkelen van een logo tot en met het ontwikkelen van complexe interactieve websites. Als specialist in webdesign ontwikkelen wij al een zeer geruime tijd succesvolle websites voor onze klanten.

Lees meer

Contact

Horizon Interactive
Joomlawebdesign24
David Kouwenaarstraat 58
1068 WK Amsterdam
W: www.joomlawebdesign24.nl
E: info(at)joomlawebdesign24.nl
T: 06 186 531 89
KVK:  34392758 0000
BTW: 137677248B02

Onze webdesign pakketten

Olaf Hooghoff - eigenaar

Even voorstellen! Ons internetbureau ontwerpt en realiseert al weer 12 jaar lang unieke, zoekmachinevriendelijke responsive maatwerk websites, vaak uitgerust met een cms zoals Joomla! of Wordpress, voor het MKB. Naast grafisch ontwerp & webdesign en cms development, houden wij ons bezig met website onderhoud en zoekmachinemarketing.  Wij zijn uw enthousiaste, betrouwbare webdesign partner en wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme websites voor een vast scherp tarief.

Lees meer