Wordpress webdesign

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak.

WordPress is één van de eenvoudigste en meestgebruikte CMS-software ter wereld voor het realiseren van een website. Het is een persoonlijk publicatieplatform gericht op eenvoud, webstandaarden en gebruiksgemak. Het grote voordeel van WordPress is dat je het geheel gratis kunt gebruiken, evenals de vele thema’s (voor het uiterlijk) en plug-ins (voor de technische toepassingen).
Waar wacht je nog op? Begin je site met WordPress!

wordpress logo2

WordPress is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

Alles wat je hier ziet, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor de WordPress gebruikers. WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden, WordPress is en blijft gratis.

Over WordPress.org
Op deze site en op wordpress.org kan je een software script met de titel WordPress downloaden. Je hebt hiervoor een webhost nodig die voldoet aan de minimale vereisten om WordPress te kunnen draaien. WordPress is volledig bewerkbaar en kan bijna voor alles gebruikt worden op het gebied van publiceren op het web (weblog, CMS etc.). Ook biedt WordPress de service WordPress.com aan, hier kun je in een paar muisklikken een volledig op WordPress gebaseerd weblog beginnen, maar het is minder flexibel dan dat je WordPress zelf download en installeert.

Een klein beetje geschiedenis..

WordPress is geboren uit een wens om een publicatie systeem te maken die gestroomlijnd is en gebruik maakt van PHP en MySQL en onder GPL licentie valt. De eerste versies werden uitgebracht onder de naam b2/cafelog, daarna werd besloten om door te gaan onder de naam WordPress. Tegenwoordig is WordPress een rijp en stabiel product. We hopen dat onze software zich onderscheid van andere en samen met de gebruikers te werken aan de ontwikkeling van WordPress.

 • Waarom een website met het cms van WordPress?
  > Het is gratis!
  > Heel erg gemakkelijk en simpel in gebruik
  > Er zijn veel gratis thema’s en plug-ins beschikbaar
  > Je website is goed vindbaar voor Google
  > Wordpress is het meestgebruikte platform ter wereld
  > Er komen regelmatig verbeteringen
  > Je hebt direct toegang tot de content
  > WordPress is mobiel en tablet vriendelijk
  > Je kan je website vanuit elke computer aanpassen
  > Je hoeft geen code te kennen om content op je website aan te passen


Website laten maken? Wij bouwen professionele Wordpress websites. Kies een design, of kies voor een website op maat. 
De technische mogelijkheden lopen uiteen van simpel tot zeer uitgebreid. Het is geschikt voor bijvoorbeeld een online portfolio of een weblog.

wordpress logo