Werkwijze

Tijdens een oriënterend (telefonisch/per e-mail/mondeling gesprek wordt er gekeken naar de behoefte en wensen van de klant. Wij proberen met je mee te denken om passende oplossingen te vinden voor je specifieke wensen. Ook kunnen wij je informeren over eventuele aanvullende mogelijkheden. Je kunt je design wensenlijst ook per e-mail naar ons sturen. Je ontvangt dan binnen 24 uur een uitgebreide offerte van ons.

Aan de hand van je persoonlijke wensen wordt er vervolgens een passende offerte gemaakt met een vaste prijs, zo weet je vooraf precies wat het gaat kosten.

Na goedkeuring van onze offerte, dien je het benodigde materiaal (beeld/text) aan te leveren, zodat wij kunnen beginnen met de grafische werkzaamheden, hierbij kun je denken aan een logo, text voor de homepage, menu en eventueel sub menu structuur, en enkele voorbeeld sites ter inspiratie.

Tijdens de uitvoering van uw opdracht krijg je regelmatige terugkoppeling. In deze fase ontvang je ook een finaal design in JPG/PSD formaat. Deze look en feel zal nog een aantal malen moeten worden aangepast, zodat het uiteindelijk een website wordt die geheel voldoet aan je wensen.

Na goedkeuring wordt het design geconverteerd naar een Joomla of Wordpress cms! web template. Aansluitend wordt de navigatie en de content verwerkt.

Nadat de website gereed is, wordt deze uitvoerig getest en zal deze vervolgens op je domeinnaam geplaatst worden.

In overleg wordt de website bij diverse zoekmachines aangemeld en zijn er diverse mogelijkheden om de website onder de aandacht te brengen.

Het up-to-date houden van uw website is belangrijk. Gezamenlijk en in overleg met u wordt bepaald wie het onderhoud voor de website gaat doen: Jezelf, via het meegeleverde CMS systeem of wij via een onderhoudscontract of op basis van uurtje factuurtje.

Maak gebruik van onze webdesign deskundigheid en ervaring en laat je website bouwen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Klik hier voor onze webdesign tarieven en/of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten bouwen van uw website. Onze webdesign portfolio vindt je hier.