Responsive webdesign

by Super User

Een mobiele website is speciaal geschikt voor mobieltjes en maximaal gebruik maakt van de functies die een mobieltje nu net zo uniek maken! De allerbeste oplossing is een normale website voor PC gebruik en een aparte website voor mobieltjes en tablets.responsive design

Een eenvoudig beheermenu met icoontjes. Het werkt met alle soorten computers, mobiele telefoon, smartphones, tablets en browsers.

Responsive webdesign maakt het mogelijk om een website met een versie te optimaliseren voor verschillende beeldscherm resoluties. De website past zich automatisch aan de grootte van het beeldscherm aan waarbij content, navigatie en functionaliteit in tact blijft.

Het is zelfs mogelijk bepaalde elementen wel of juist niet te tonen op basis van de schermresolutie. Denk aan het tonen van shortlinks naar belangrijke artikelen op een smartphone, of het opnemen van een sitemap in de footer om de gebruiker meer inzicht te geven in de opbouw van de website.

Google beveelt Responsive Web Design zelfs heel nadrukkelijk aan. Met een responsive website bedien je feitelijk alle bezoekers optimaal en vergroot je daardoor je bereik.

Geinteresseerd in mobile en/of responsive design? Wij helpen u hier graag mee.