Je eigen webshop met Wordpress of Joomla

Joomlawebdesign24.nl kan voor jou een compleet en betaalbaar webwinkel systeem ontwikkelen. Onze webwinkel oplossing is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker.

Als je een oplossing zoekt om een online-winkel te maken dan is Joomla! een goede keuze! Er is een excellente framework Virtuemart waarmee je heel makkelijk een webshop kan creëren.

Ook met Wordpress kunnen prachtige webwinkels worden gemaakt. Voor het maken van een website met een webwinkel in Wordpress maken wij gebruik van de gratis plug-in WooCommerce.

VIRTUEMARTJoomla webshop met Virtuemart
Virtuemart is een e-commerce applicatie die samen gebruikt is met Joomla!. Het is een toonaangevende online-winkel oplossing (1.5mln downloads). Het is in PHP geschreven en makkelijk te gebruiken om snel uw winkel online te brengen!
Met behulp van Virtuemart, een webshop extensie voor Joomla!™, kan webshop functionaliteit aan Joomla!™ gekoppeld worden. Dit component heeft alle functionaliteit in huis die u mag verwachten van een online winkel. Zo kunt u onder andere productgroepen, artikelen, betaalmethodes, verzendmethodes, etc. toevoegen.

Wij kunnen ook verschillende betaalmethodes voor u implementeren zodat uw klanten kunnen betalen met bijvoorbeeld iDEAL, Credit Card, PayPal of andere betaalwijzes. Virtuemart is dus een webwinkel module voor het open source CMS (Content Management Systeem) Joomla. Dit betekent dat Virtuemart alleen gebruikt kan worden in combinatie met een Joomla installatie en niet als losse software kan worden geïnstalleerd.

 

De mogelijkheden van Virtuemart zijn bijna onbeperkt. Doordat het open source software is kunnen er verschillende plugins en modules worden geïnstalleerd om de standaard mogelijkheden verder uit te breiden, denk bijvoorbeeld aan de betaalmethoden IDeal of zoekvriendelijk maken door sh404SEF.

woocommerce 1Wordpress webshop met WooCommerce
WooCommerce is waarschijnlijk de bekendste en meest populaire plugin om een WordPress webshop mee te maken. WooCommerce is inmiddels al meer dan 15,624,836 keer gedownload op WordPress.org.

De plugin werkt met vrijwel ieder theme en is oneindig uit te breiden. De mogelijkheid tot uitbreiding is vooral te danken aan het enorme aanbod van zowel gratis als premium (betaalde) plugins voor WooCommerce. Ook het toevoegen van verschillende betaalmogelijkheden (zoals iDeal en Creditcards) is in WooCommerce relatief eenvoudig.

 

 

Functionaliteiten webshop:

· Geavanceerde BTW regels
· Meerdere valuta mogelijk
· Checkout process als geregistreerde gebruiker of gast
· Meertaligheid mogelijk
· SSL checkout
· Template overrides (eindelijk!)
· Verschillende betalingsmethoden beschikbaar (Paypal, iDEAL)
· Met meta tags, ook voor afbeeldingen van producten (niet onbelangrijk voor SEO)
· Herbruikbare opties
· Het invoeren van afmetingen en gewicht voor producten 
· Oneindig aantal hoofd webshop categorieën en product sub categorieën 
· Weergave van gerelateerde producten 
· Een rating- en comment-systeem 
· Nieuwe betaalplugins: van PayZen en Authorize.Net 
· Werkt met Joomla 2.5en Joomla 3.0 cms
· PDF Librairy toegevoegd in AIO. 
· Nieuw routerbestand is nu beschikbaar voor 3 party's ontwikkelaars. 
· Aanpasbare paginatitels per categorie en product. 
· Automatisch bijbehorend zelf te maken veld voor een product wordt getoond in het hoofdproductscherm middels een dropdown-lijst. 
· Downloadbar bestanden (gratis download) en ook te kopen bestanden. 
· Mediasynchronisatie gaat nu sneller.
· Nieuwe triggers (plgVmOnAddToCart) 
· Migraties van vrijwel alle data. 
· Verkoper-weergave is toegevoegd. Uitgebreid met lay-out voor TOS (Terms of Service), over het product en contact. (Wettelijke informatie voor verkopers), en wordt de factuur direct via e-mail aan de koper verstuurd.

Webshop met Ideal koppeling
Wat is iDeal
iDeal is een Nederlandse standaard voor internetbetalingen. Op basis van deze standaard bieden de aangesloten banken verschillende producten aan:

iDeal Basic
In het iDeal Basic product van de ING wordt de bezoeker aan de website doorgestuurd naar de website van zijn bank. Hier verricht de klant zijn betaling en wordt vervolgens teruggestuurd naar de website. Optioneel wordt er een notificatie vanuit de bank naar de website gestuurd. Zie hiervoor ook het artikel over iDeal op whelp.nl.

iDeal Advanced
Bij iDeal Advanced, eveneens van ING, kan het volledige betalingsproces geautomatiseerd worden. iDeal Advanced maakt hiervoor gebruik van XML berichten die digitaal ondertekend zijn. Voor deze ondertekening is een self signed certificaat nodig. U kunt dit certificaat aanmaken met OpenSSL.

Rabo iDeal Lite, Kassa, Internetkassa
Deze producten van de Rabobank zijn vergelijkbaar met iDeal Basic

Rabo iDeal Professional
Dit product is vergelijkbaar met iDeal Advanced

Wilt u een eigen webwinkel of webshop beginnen neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen.