CMS upgrades & migraties

U heeft al een bestaande (Joomla of Wordpress) website of een nieuw grafisch ontwerp? Joomlawebdesign24.nl zet je bestaande website of elk nieuw grafisch ontwerp om in een Joomla! CMS of Wordpress template.

Joomlawebdesign24.nl zet uw photoshop (psd) of Illustrator ontwerp om naar een professionele Joomla cms!, Wordpress template, Drupal template of naar HTML tegen aantrekkelijke tarieven. De templates werken vanzelfsprekend met de laatste cms versies van het door je gebruikte of gewenste cms systeem. Wij installeren het cms systeem en de geconverteerde template zelf. Aansluitend verzorgen wij de verdere integratie van de nieuwe template in het cms systeem.

Joomla conversie

psd conversie naar joomla

Wordpress conversie

wordpress migratie

De vormgeving en huisstijl nemen we over of u kan er ook voor kiezen dat wij een compleet nieuwe template maken waar we uiteraard zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen en uw huisstijl. Voor wat betreft het omzetten van een nieuw grafisch design naar een Joomla template: Een correcte Illusstrator of Photoshop file is voldoende om te starten, naast natuurlijk de hosting gegevens.

Nadat de conversie is gerealiseerd kunt zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen.

Prijs voor een Joomla of Wordpress conversie: (Grafisch ontwerp/design naar een basis Joomla/Wordpress template inclusief de configuratie van module posities en dergelijke) : € 275,- exclusief BTW.-

Geinteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte PSD migratie template naar cms template  aan!