Joomla en Wordpress website onderhoud

Website onderhoud
Heb je geen tijd om met enige regelmaat je website te wijzigen?

wij plaatsen je nieuwe teksten en/of foto's en voegen nieuwe content toe of wij zorgen ervoor dat gewenste nieuwe functionaliteiten worden ingeregeld. Wij helpen je bij het onderhouden van je website. Voor back-ups, software-updates, maar ook het plaatsen en redigeren van teksten en afbeeldingen. Wij voeren professioneel onderhoud van websites uit. Aanpassingen zijn meestal binnen twee werkdagen uitgevoerd en verwerkt.

Wij verzorgen onderhoud en beheer van je website. Je bepaald natuurlijk zelf of je veel zelf doet of het onderhoud uit handen wilt geven.

Technisch Joomla en Wordpress onderhoud

Regelmatig komt het voor dat joomla of Wordpress websites ten prooi vallen aan hackers. Joomla-Wordpress websites lopen dit risico net zo als iedere andere website. Wij raden u dan ook aan om uw Joomla website altijd te updaten of te migeren naar de laatste Joomla versie.

Een Joomla of Wordpress onderhouds abonnement per maand biedt u bescherming en protectie tegen hacking en zorgt voor een optimaal en professioneelwerkende Joomla cms! website.

Je kunt de Joomla  Wordpress software onderhoud ook uitbesteden aan joomlawebdesign24.nl. Wij zorgen er voor dat je cms versie up-to-date blijft en dat je website goed is en goed blijft.

Wij bieden je compleet joomla en Wordpress onderhoud voor je website, inclusief updates van het CMS en door u geïnstalleerde en gebruikte plugins of componenten, modules en templates. Joomla! cms of Wordpress is een geweldig systeem voor het beheer van je website. Dit Content Management Systeem (CMS) wordt wereldwijd ontwikkeld op basis van open source development.

Heb je interesse in het uitbesteden van onderhoud of ander website onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven, of ben je geinteresseerd in een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op.