Joomla webdesign

Wij zijn een gespecialiseerd Joomla & Wordpress webdesign bureau, en wij ontwerpen en bouwen professionele  Joomla websites en webshops op maat voor een zeer betaalbare prijs. Ook kun je bij ons terecht voor website onderhoud, CMS updates en CMS migraties, psd naar Joomla/Wordpress conversies en zoekmachinemarketing.

Klik hier voor onze webdesign tarieven en/of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten bouwen van uw website. Onze webdesign portfolio vindt u hier.

joomla35

 

 

 

 


Over Joomla cms!

Joomla!™ is al jaren een award winning uitgebreid content management systeem (CMS), dat je de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen en te onderhouden. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar. Joomlawebdesign24 is een echte Joomla specialist en kan elke gewenst ontwerp of design converteren naar joomla cms!

joomla cms


Joomla! wordt over de gehele wereld gebruikt voor allerlei websites van alle soorten en maten. Bijvoorbeeld voor:

• Zakelijke websites of portals
• Zakelijke intranets en extranets
• Online tijdschriften en nieuws portalen
• Online winkels en reserverings systemen
• Overheidsapplicaties
• MKB business websites
• Non-profit en organisatie websites
• Community websites
• School en kerkelijke sites
• Persoonlijke of familiewebsites
• en voor nog vele andere soorten websites

Omdat Joomla! zo eenvoudig in gebruik is zijn wij in korte tijd in staat professionele Joomla! websites voor klanten te bouwen. Na de ontwikkeling van een site kan onze klant met weinig instructies de site beheren, vaak is kennis van een tekstverwerker voldoende om een Joomla! site te beheren.

Joomla webdesign offerte en prijzen

Maak gebruik van onze deskundigheid en ervaring en laat uw Joomla website door ons bouwen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Klik hier voor onze webdesign tarieven en/of vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten bouwen van uw website. Onze webdesign portfolio vindt u hier.

Wilt u tegen een goede prijs / kwaliteit verhouding een professionele Joomla cms website laten bouwen die past bij uw wensen en behoeften? Joomlawebdesign24 zijn joomla specialisten en wij doen dit graag voor en met u. Een scherp geprijsde website laten bouwen begint al vanaf € 425,- ex btw en dit is inclusief een mooi grafisch design op maat, de inrichting van uw website (content) en het plaatsen van een interactief formulier! Wij preferen maatwerk design omdat wij er van overtuigd zijn dat de look en feel en uitstraling van uw website overeen moet komen met de identiteit van uw onderneming.