Joomla & Wordpress webdesign

Joomla!™ cms

Wij bouwen mooi vormgegeven maatwerk websites & webwinkels geoptimaliseerd voor mobile devices en tablets en webwinkels die zelf te beheren en onderhouden zijn met een CMS, Joomla cms of Wordpress cms! Joomla™ is al jaren een award winning uitgebreid content management systeem (CMS), dat je de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen en te onderhouden. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar. Joomlawebdesign24 is een echte Joomla specialist en kan elke gewenst ontwerp of design converteren naar joomla cms!

joomla cms
De naam Joomla is een fonetische spelling van het Swahiliaanse woord "jumla" dat staat voor "allen tezamen" of "als een geheel". Het is gekozen om de commitment van het development team en de community weer te geven.

Joomla! is één van de meest krachtige en veelgebruikte Open Source CMSen. Joomla! is eenvoudig te installeren, simpel te beheren en betrouwbaar.Joomla cms

Een content management systeem is software dat alle inhoud van je website bijhoudt, ongeveer zoals de bibliotheek bij jou in de buurt al haar boeken bijhoudt en bewaart. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Omdat Joomla! zo eenvoudig in gebruik is zijn wij in korte tijd in staat professionele Joomla! websites voor klanten te bouwen. Na de ontwikkeling van een site kan onze klant met weinig instructies de site beheren, vaak is kennis van een tekstverwerker voldoende om een Joomla! site te beheren.

Joomla! wordt over de gehele wereld gebruikt voor allerlei websites van alle soorten en maten. Bijvoorbeeld:

• Zakelijke websites of portals
• Zakelijke intranets en extranets
• Online tijdschriften en nieuws portalen
• Online winkels en reserverings systemen
• Overheidsapplicaties
• MKB business websites
• Non-profit en organisatie websites
• Community websites
• School en kerkelijke sites
• Persoonlijke of familiewebsites
• en voor nog vele andere soorten websites

Joomla levert professionele webdesign oplossingen. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?  Wij leveren een professionele Joomla website geheel in de huisstijl van je website!


Wordpress

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis.

WordPress is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

wordpress cmsAlles wat je hier ziet, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor de WordPress gebruikers.

WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden, WordPress is en blijft gratis.

Over WordPress.org

Op deze site en op wordpress.org kan je een software script met de titel WordPress downloaden. Je hebt hiervoor een webhost nodig die voldoet aan de minimale vereisten om WordPress te kunnen draaien. WordPress is volledig bewerkbaar en kan bijna voor alles gebruikt worden op het gebied van publiceren op het web (weblog, CMS etc.). Ook biedt WordPress de service WordPress.com aan, hier kun je in een paar muisklikken een volledig op WordPress gebaseerd weblog beginnen, maar het is minder flexibel dan dat je WordPress zelf download en installeert.

Een klein beetje geschiedenis..
WordPress is geboren uit een wens om een publicatie systeem te maken die gestroomlijnd is en gebruik maakt van PHP en MySQL en onder GPL licentie valt. De eerste versies werden uitgebracht onder de naam b2/cafelog, daarna werd besloten om door te gaan onder de naam WordPress. Tegenwoordig is WordPress een rijp en stabiel product. We hopen dat onze software zich onderscheid van andere en samen met de gebruikers te werken aan de ontwikkeling van WordPress.

Wordpress levert professionele webdesign oplossingen. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?  Wij leveren een professionele Wordpress website geheel in de huisstijl van je website!